Blog

The Optical Foundation / Uncategorized  / NEW BOARD MEMBER RIANNE

NEW BOARD MEMBER RIANNE

[:nl]The Optical Foundation verwelkomt ons nieuwe bestuurslid Dr Rianne Harmsen.

 

Rianne heeft een PhD in medicinal chemistry en bekleed momenteel een post-doc positie op de Norwegian University of Life Sciences in Ås.

Daarnaast heeft Rianne in 2007-2008 een jaar in Ghana gewoond om biologie, scheikunde en natuurkunde les te geven op de Nandom Secondary School, een middelbare school gelegen in het noordwesten van Ghana. Rianne was in dezelfde periode als Carolina in Ghana aanwezig en ze heeft meerdere malen het project van The Optical Foundation bezocht. Rianne is daardoor zeer bekend met het project en onze lokale contacten in Ghana. 

Rianne is door haar lange verblijf in Ghana goed op de hoogte van de cultuur, en normen en waarden in Ghana, en daardoor van ongeschatte waarde voor The Optical Foundation. Rianne heeft de stichting in 2014 van advies voorzien en meegeholpen aan de professionalisering van The Optical Foundation. Daarom hebben wij Rianne begin 2015 gevraagd om plaats te nemen in ons bestuur en ook in de toekomst mee te denken over de voortgang van The Optical Foundation.

De stichting is dan ook ontzettend blij dat Rianne ons team komt versterken!

 [:en]

The Optical Foundation welcomes our new Board member Dr. Rianne Harmsen.

Rianne has also lived in Ghana for a year in 2007-2008, teaching biology, chemistry and physics at the Nandom Secondary School, a school located in the remote northwest of Ghana. Rianne and Carolina happened to be working in Ghana in the same period, allowing Rianne to visit The Optical Foundation project a number of times, so she is very familiar with the project and our local contacts in Ghana.

Having spent as much time in Ghana as she has, Rianne is very familiar with the culture, values and customs ​​in Ghana, so her value to The Optical Foundation is beyond measure. In 2014, Rianne’s advisory roll was pivotal in helping The Optical Foundation establish a more professional decorum. This resulted in us offering Rianne a position as a board member in early 2015, were she will continue to be part of the progress of The Optical Foundation.

The Foundation is delighted that Rianne has join our team!